OKJ szerinti szakmai képzéseink minimum 10 fővel indulnak, jelentkezni a honlapon lehet, a „JELENTKEZÉS” menüpont kitöltésével. Az OKJ-s vizsga díja minden szakma esetében 50.000 Ft, amit a képzési díj nem tartalmaz.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.

 

34 811 04 Szakács

(E-001002/2015/A006)

 

A szakképesítéssel rendelkező képes:

  • napi és alkalmi étrendet, étlapot, időszakos ajánlatokat összeállítani
  • az ételekhez a nyersanyagokat és azok mennyiségét meghatározni
  • felmérni a meglévő készletek mennyiségét
  • árut átvenni
  • előkészíteni és rendeltetésszerűen használni a munkaterületet, gépeket, berendezéseket, eszközöket, kézi szerszámokat
  • nyersanyagokat előkészíteni
  • a konyhatechnológiai eljárásokat tudatosan alkalmazni
  • különféle ételeket készíteni
  • az elkészített ételeket melegen illetve hidegen tartani,
  • a szakmaiság, a praktikusság és az esztétikusság figyelembe vételével az ételeket megtálalni, díszíteni
  • a maradványokat kezelni
  • a segédszemélyzet munkáját összehangolni, irányítani
  • feladatait az élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelően végezni
  • technológiai műveletek leírásait idegen nyelven megérteni, felhasználni

 

A képzés moduljai:

  • 11518-16      Élelmiszerismeret
  • 11561-16      Gazdálkodási ismeretek
  • 12096-16      Szakács szakmai idegen nyelv
  • 12094-16      Ételkészítési ismeretek alapjai
  • 12095-16      Ételkészítési ismeretek
  • 11519-16      Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
  • 11497-12      Foglalkoztatás I. (német nyelv)
  • 11499-12      Foglalkoztatás II. (munkajog)

 

A képzés megkezdésének feltételei:

  • alapfokú iskolai végzettség
  • egészségügyi alkalmasság
  • pályaalkalmasság

 

A képzés időtartama:

10 hónap (heti 2 képzési nappal)

 

A képzés díja: 270.000 Ft